Betaling og leveranse

Postoppkrav forhåndsbetaling faktura

På denne fakturaen vil også fraktprisen bli lagt til. Vi sender alltid varene på den billigste måten. Ved valg av postoppkrav, vil din bestilling bli behandlet omgående. 

Alle postpakker vil minimum koste 89,- inkl mva. Vi sender alltid på billigst mulig måte, og fakturere aldri mer enn faktisk kostnad for frakten. Fraktprisen kan bli oppjustert fra standardpris på 89, hvis den faktiske prisen for forsendelsen er dyrere. Du kan også be om en bekreftelse på dette, da vi har live oppdatering av forsendelsesprisene.

Levering

Alle våre varer sendes med Posten og Bring. De kan enten utleveres på Postkontoret eller fraktes hjem til deg av Posten. Skulle du ønske varene levert på døren, koster dette 50 kroner i tillegg til porto. Frakten blir beregnet ut fra vekt eller størrelse (LxBxH), hva enn som er størst.

Prisene under gjelder for pakker som kan sendes med vanlig post.

For pakker som er så store at Posten ikke kan håndtere de, f.eks en hel palle, bruker vi Bring. Vi tar forbehold om at prisen da blir betydelig høyere, og anbefaler alle å ta kontakt ang. pris. Ta kontakt for informasjon om større sendinger. For postoppkrav kommer et tillegg på Postoppkravsavgift: 69 kr

Postpakke - 89 kr.*

Pakker 1-3 kg - 99 kr.*

Pakker 4-5 kg - 119 kr.*

Pakker 6-10 kg - 169 kr.*

Pakker 11-15 kg - 198 kr.*

Pakker 16-20 kg - 229 kr.*

Pakker 21-25 kg - 249 kr.*

Pakker 26-30 kg - 289 kr.*

* Priser gjelder forsendelse f.o.m. postnr 0001-7797. Forsendelser utover dette kommer et tillegg på 11 kr.

Vanlige spørsmål

Hvem er Handi Products AS?

Handi Products AS er et selskap som driver med import og salg av tekniske hjelpemidler, medisinsk forbruksmateriell, samt noen få andre kategorier.

Er det trygt å handle hos dere?

Så absolutt. Handi Products AS er et veletablert selskap, som har drevet med både import, salg, og service siden 1999. Vi er velkjent innenfor området, og har avtaler med store norske institusjoner, sentraler og ustyrsleverandører. Vi jobber også tett opp mot NAV og Hjelpemiddelsentralene i Norge, og har gjort dette i over 10 år.

Hvor lang tid tar det før varene mine kommer?

Så fort vi har registrert din betaling, blir varen sendt med posten. Normalt sett vil du motta dine varer etter 1-3 virkedager, litt avhengig av bosted og størrelse på pakken. Skulle vi mot formodning ikke ha varen på lager, eller bestillingen er så stor at det krever at vi må bestille ekstra, vil leveringstiden bli noe lengre.

Har dere "eksempel-vare"?

Vi har et veldig bredt sortiment, med over 14000 artikler, men dessverre ikke mulighet til og legge alle ut på nettet. Skulle det være noe spesielt du er på utkikk etter, både delereller produkter, så ta gjerne kontakt. Vi har forøvrig også mulighet til å tilpasse produkter. For spesialtilpasning ber vi deg ta kontakt.

PayPal

Kan jeg bruke et kredittkort med PayPal?

Ja. Du kan bruke Visa, MasterCard, Discover og American Express med PayPal. Dessuten slipper du å vise kredittkortnummeret ditt til forhandlere når du betaler med PayPal.

Er PayPal sikkert?

Ja. PayPal bruker SSL-teknologi for å holde informasjonen din trygg. I tillegg vil ikke mottakeren motta sensitiv økonomisk informasjon som kredittkort- eller bankkortnummeret ditt når du sender en betaling ved hjelp av PayPal. Derfor behøver du ikke å være bekymret for å betale personer du ikke kjenner.

Er det trygt å bruke PayPal for betaling med kredittkort?

Ja. PayPal er et verdensomspent firma, som er profesjonelle på akkurat dette området. Selskapet er høyt anbefalt av både Norske banker, bedrifter og private. Dette er en trygg, sikker og effektive måte å handle på, som sikrer både deg som kunde og oss som firma. Man trenger ikke en registrert konto hos PayPal for å betale med kredittkort, alt man trenger er å følge linken man får tilsendt på mailen, og enkelt fylle ut nødvendig informasjon (navn, adresse, mail, kortnummer, cvc etc.). Det er en veldig effektiv løsning, som sikrer alle parter.